@raf...htio bi se samo nadovezati na shemu s "cigareta mi je pomogla". Inače sam asmatičar te sam veči dio svog života proveo s pumpicama u đepovima i raznim tabletama. Nekoliko godina svako jutro prije škole u klajčevu bolnicu na injekciju.
Dolaskom u osmi osnovne jednostavno sam "pukao" te sam počeo pušiti. Alergija i astma se tada naglo povlače. Postoje razna istraživanja koja pokazuju da cigareta pomaže ljudima s astmom. Ništa od toga nije 100% dokazano ali evo ja sam očigledno primjer...evo i raf je primjer..i kolega s posla je primjer. Svi simptomi se nisu povukli i dalje se nekad zna javiti bronhitis te me počne hebati astma ali to je neznatno.."udahnem" onu jednu pumpicu i sve je 5 sljedečih kolko god dok me bronhitis ne ubije. Pušio bi ja i tada ali nemrem...gadi mi se pljuga kada sam prehlađen.
@Lud76..sorry ak sam pretjerao...ali poanta je u tome da postoje puno gore stvari od "pasivnog pušenja" a ljudi se na to ne obaziru.
@yedwy..te tablete kaj preporučuješ su prokleti otrov. mogu ruku pod ruku s cigaretama. na početku su nas pucali histazolom kojeg tri godine kasnije povlače jer su zamjetili da jako jako jako uništava krvožilni sustav
ljudi vi ko da mislite ako se zabrani pušenje da će te svi biti 1000X zdraviji? dajte malo pogledajte di žvite? dajte pogledajte kaj jedete, pijete, udišete? dajte pogledajte s kakavim vas sve sranjima doslovno bombardiraju. jeste li možda nervozni po cjele dane?
i mislite i dalje da će zabrana pušenja riješiti sve vaše zdravstvene probleme?