View Single Post
Staro 27.09.2007., 22:04   #92
raf
šlap
Moj komp

raf's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor yedwy Pregled postova
Da ostalu industriju nisam spominjao da se ne ode predaleko od teme...

Da nebi bilo zabune ja već radi svoje struke moram biti za zabranu pušenja (ako sam i sam pušač) ALI to onda mora biti POTPUNA zabrana dakle pestanak proizvodnje, distribucije i odzakonjenje duhana, isto kao što je sa travom ili bilo kojom drugom drogom... To podržavam, ostalo je udar na moja građanska prava, ako mogu klinci od 12g lokati šjivu u parku onda i ja mogu pušit pljuge - as simple as that, a sa bircom je ista stvar...

O alhoholu bolje da i ne počinjemo... I da Krisijan je potpuno u pravu s ovim kaj je napisao, meni se nije dalo to više dopisivati...

Citiraj:
Autor yedwy Pregled postova
@raf
Trebao bi uzimati antihistaminske tablete... Probaj s Flonidanom ili Rinolanom (ista stvar samo druga firma) to obično pomaže uzimaš ga oko mjesec dana prije početka "sezone" ambrozije i tako dugo dok đubre ne prestane s cvatnjom...
Pio sam neko vrijeme claritine ili tako nekako. navodno su suzbijale simptome. Prestao prije godinu dvije i isti mi tuki.

inace yedwy slazem se s tobom u vezi ovoga za struku. prosle godine me prof vidio kak pusim i reko da je bolje da prestanem sad jer planiraju uvesti tu zabranu. Inace studiram stomatologiju ako se pitas.
raf je offline