View Single Post
Staro 27.09.2007., 21:13   #82
raf
šlap
Moj komp

raf's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor FERRYS Pregled postova
Nemože se vuć paralela s autima, tj može al na jedan drugi način. Oni imaju svoj prostor (čitaj cesta) na kojima smrde, i auto nebu ušal zamnom u kafić niti u spavaću sobu...
Citiraj:
Autor frANZi Pregled postova
Šta ti pušiš automobile? OK. Otrov koji izlazi iz auta, a koji je direktno štetan, je ugljikov monoksid - od njega se možeš otrovati samo ako doslovno pušiš auspuh. Dobro, automobili proizvode i ostale štetne tvari koje zagađuju okoliš, no ne znam da je dokazano da direktno utječu na ljudsko zdravlje - primjerice, nakon 5 godina dobiješ rak ili ti pluća loše izgledaju.
ferrys auto smrdi i u kaficu i u spavacoj sobi. Sta mislis da kada prozracavas i jedno i drugo da ne ulazi taj smrad unutra?
franzi - ne bi vjerovao kako auti utjecu na zdravlje. Recimo u americi je dosta cest rak koze, zbog ozonskih rupa, a sta mislis tko je odgovoran za te ozonske rupe? upravo taj plin koji kazes da nije direktno stetan.

i ovo za aute sam naveo kao faking ironiju. Svima isto smetaju auti i smog, globalno zatopljenje, ali sve jedno voze aute. Zasto? Jer im se neda hodati ili ovisiti o JP.
Ali kada se radi o pusacima onda su pusaci debili jer ne samo da truju sebe vec i druge??? Jer kao pusac moze nepusiti, ali normalan covjek nemoze bez auta?!

Nerealno je ocekivati zabranu auta, jer se tu vrte enormni profiti. I za proizvodace auta i za drzavu. Vec je netko rekao zasto ne zabraniti aute u centru grada? zato sto se veliki novci okrecu na parkinzima.
Isto tako je nerealno da zabrane kompletno pusenje, jer vjerovali vi ili ne drzava tu fino zaradi. cuo sam da je kutija cigareta oko 3kn (tako sam cuo) a onda drzava nabije poreza, tako da je na kiosku 14kn.

EDIT: yedwy me prestigo
raf je offline