View Single Post
Staro 07.02.2004., 09:01   #1
LorD ClockaN
od LemilicE
Moj komp

LorD ClockaN's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Mysterija (bez lemilice ;))

Jučer pokrenuo ja Prime i čujem ja kako mi se disk 2 puta prestao vrtit. Nakon toga sve u redu. Popodne snimao 10 CDa Jackassa (3 sezone) i kad na jedanput cijeli se komp zblesi. Hard-reset i čujem opet kako mi se disk pali i gasi par puta i napiše mi BOOT DISK FAILURE.... Ugasim ja komp i malo jače uštekam napajanja i IDE kablove (2 diska i 2 optička), upalim, počne učitavat XP i kad bi se trebao pokazat Welcome komp mi se resetria i tako svaki put, ne želi uć niti u safe mod.
Na kraju sam morao reinstalirat XP.

Ne bi to meni smetalo da to nije jedna velika ironija. Naime Prekjućer sam formatirao C: i instalirao XP nakon više od 6 mjeseci, a za to vrijeme sam promijenio 3 matične ploče (2 različita chipseta... kad sam promjenio chipset sam MORAO reinstalirat XP, ali bez ikakvog formata nego samo u isti dir), 3 procesora (2.4C (moj) ,2.4C (od Masnog), 2.4B (moj), 5 grafičkih (1 Gforce 4600, 4 9800SE) i 2 vrste memorije (Corsair i TwinMOS).

Ne smeta to meni šta sam 2 dana formatirao C: 2 puta (formatiravao sam ja to i češće), nego zašto se to nije desilo 2 dana ranije
Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže???
Nemam više lema!!!
LorD ClockaN je offline   Reply With Quote