View Single Post
Staro 27.09.2007., 12:10   #42
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor BlackDwarf Pregled postova
Treba uvest 100% poreze na sadasnju cijenu. Pa tko je u mogucnosti da kupuje a tko nije zahvaliti ce jednog dana sto je prestao pusit.
tak je.

radi majčice zemlje staviti plastične vrečice 20kn komad.
autima dignuti cijene za 500%
zabraniti klima uređaje
uvesti prometovanje (parne/neparne)
itd..itd...

i tako jednog dana tvoja djeca tebi mogu biti zahvalna kaj im je planet čist

i ti jednog dana možeš biti zahvalan kaj nisi kupil auto i jer si vido sliku u novinama kak se netko zakucal u zid

naravno treba zabraniti i prodaju alkohola jer stvara ovisnost..to je stvar izbora..oču li ja pušiti ili ne..isto tako je stvar izbora oče li nepušač biti u mojoj blizini ili ne..a s druge strane stvar je mene kao osobe hoću li ja zapaliti u prostoru gdje se nalaze ne pušači

Citiraj:
Autor morph Pregled postova
Istina.

Inace te akcije protiv pusaca na zapadu i nisu toliko zbog zabrinutosti za zdravlje gradjana nego prvenstveno zato sto su shvatili da su im izdaci za lijecenje ljudi od bolesti uzrokovanih pusenjem puno veci od prihoda koje ostvaruju od prodaje cigareta.
da ako je to tako dali će mi smanjiti poreznu stopu pošto više nema toliko oboljenih od bolesti nastalih konzumiranjem duhanskih proizvoda?

ja ne želim liječiti mnoge ljude za koje znam da su svojom krivnjom bolesni

evo kao primjer možemo uzeti drogaše

ponavljam..tema je prekomplicirana.u ostalom evo malo apsurda

Mislim da je Hrvatska 2005.g uložila 2milijuna kuna u borbu protiv pušenja a te iste godina je dala oko 5milijuna kuna za poticanje sadnje duhana

aaa necu vise ovdje pisati...obečajem

lp svima

@Momir..ako idemo malo logikom.

ti bi smanjo porez na cugu a digao na pljuge?

uzmimo pljuge i cugu na malo usporedbu

Ovisnost: oboje
Zdravstvene posljedice: oboje
Smrad: oboje
Uzrok smrti: oboje

Nadalje. Cigareta ima puno manji učinak na psihilčko stanje osobe koja je konzumira. Još nisam pročitao naslov "pod utjecajem duhana razbio ženu i zapalio kuču".

Pod utjecajem alkohola si spor i glup dok od pljuge nije tako.
Isto tako "izletio s ceste prevrnuo se i zapalio se zbog utjecaja duhana"???

Hrpa stvari koje sada radite je štetna sjedimo svi..mislite da je to zdravo? Pogledajte si kičme..savijeni smo svi!!!

Pogledajte načine života...rodimo se...šalju nas u neke vrtiče di nas od malih nogu pokušavaju naučiti 16 jezika..odemo u školu..tamo nas opet filaju..odemo raditi..tamo malo oslabimo na živcima..odemo u penziju bolesni i umremo nakon godinu dana?..a to je zdravo?

protiv toga se nitko ne buni?

aaaaaaa odo raditi..
Hamm je offline