View Single Post
Staro 07.02.2004., 01:46   #22
dražen34
Registered User

Datum registracije: Sep 2003
Bahatost, monopol, neposlovnost.....

Evo mog primjera koji dosta govori o njihovoj bahatosti i aljkavosti.
Poslali su promotivne letke još ljetos ( kolovoz 2003. ). Kako u zgradi nema kabelske, morali su provući kabel.
I hajde, odem ja do njih u Siget, potpišem neki ugovor ( kažu mi kao nije to još pravi ugovor, pravi ćemo potpisati kad postavimo kabel ), kažu prvo će pustiti TV signal pa za mjesec dana i za net. Sve se to događa početkom devetog mjeseca.
E sad kreće poslovnost.
Do studenog NITKO IZ DCM-a me ne kontaktira, ne zove niti išta rade. U međuvremenu sam ja zvao dva-tri puta i svaki put mi kažu ( nakon nekoliko prespajanja i ponovnih poziva jer JA NE ZNAM ) radovi će početi kroz tjedan dana.
Konačno se u studenom pojavljuju radnci koji postavljaju vodilice za kabel po zgradi, koji, naravno, ništa ne znaju, jer oni samo buše.
Nakon ponovnog telefonskog poziva, rečeno mi je da će se kabel provlačiti za, pogađate, tjedan dana.
I zaista nakon tjedan dana dolazi, ali ne kabel nego račun, uredno pretplata, priključak i sve, a ja NEMAM NI UTIČNICU NI KABEL U STANU. E, onda sam ih nazvao i možete misliti kaj sam im sve izgovorio. Nakon tog "ugodnog" razgovora konačno su mi , potkraj studenog,. montirali utičnicu i kabel.
Od tada do danas NISU MI PUSTILI SIGNAL NI ZA TV , a o internetu više i ne razmišljam.
Naravno, nitko iz bajne firme nije mislio da bi bilo u redu da bar nazovu i obavijeste me/nas što se događa. A ja sam kuliral do pred kraj prošlog mjeseca i onda pukao i nazvao ja njih.
Kaj mislite kaj su mi rekli?
Naravno tehnički problemi, signal će pustiti čim provuku kabel do zgrade (najvjerovatnije tijekom veljače), a net mjesec poslije.
Na moje pitanje kakvo provlačenje kabela do zgrade kad isti iznajmljuju od HT-a ( naime to su mi rekli kad sam potpisao ugovor ), gospođica Ana iz DCM-a mi je tonom kojim se inače obraća maloumnom djetetu rekla da to nije istina i da tko mi je to mogao reći....
E onda sam prolupao.
Suma sumarum, na kraju rasprave s Anom i na kraju mojih živčeka upitam ja dotičnu , a valjda plavušu
"OK. U ugovoru piše da ću imati priključak najkasnije tri mjesece od dana potpisivanja ( prošlo je više od pet ). Kaj s tim ?
Ana : "Pa imate priključak!!!
Ja : "?????"
Ana: "Pa imate onu utičnicu u koju upiknete kabel..."
Ja: " MA imam utičnicu, ali nemam priključak ZABOGA (nisam rekao zaboga ali razumijete)
Ana ( onim iritantnim tonom štreberice) " Gospodine to vam je priključak"
Ja ( lupajući glavom u zid) : "Priključak za što??????????"
Ana: " Za tv...."
Ja ( urlajući i smijući se istovremeno ) : " Zakaj onda ništ ne vidim kad uštekam TV?"
Ana (nakon duže pauze): "Pa.... još nije pušten signal."
Ja:"I kakav je to onda priključak?"
Ana: Priključak za Tv gospodine.
Tu sam poklopil slušalicu. Nisam imao više snage.
Signal još nije pušten.
Naravno, nitko nije nazvao.
Možda, do kraja ove godine....
MSI FX5600-TD128 TV-DVI
DDR RAM 512 PC3200/400
LG DVD CDRW 4480 Combo Retail
HD 80GB SeasetBaracuda 7200
dražen34 je offline   Reply With Quote