Citiraj:
Autor syss
ma joj double-standards in hrvacka... mislim bojiš se cigare i premature umiranja, a sa druge strane iza ugla zvekneš litru šljive sa frendovima, 3-4 bonkasa na partyu, 100 raznih emulgatora kroz hranu dnevno, staneš na hrđav čavao, dobiješ hpv, pojede te lav, udari te avijon i tako dalje 
|

Citiraj:
Autor Hamm
točno
ajmo zabraniti aute recimo i oni dime..mislim da taj dim stvarno nije zdrav za udisanje..svima lijepo podjeliti bicikle
ili recimo večini se ne sviđa prijedlog ali ja bi sve automobile koji nemaju veze s dostavom izbacio iz centra grada  a kaj to vam se ne sviđa?
to mi je žestok jedan frend..sere protiv pušenja a dnevno zdrobi dvije litre kole..na sistematskom za vojsku žena mu je rekla da mu je jetra u jako lošem stanju  lik je malo smanjio ali nije prestao jer obožava colu
u ostalom zašto ne bi postojao birc za pušače i birc za nepušače? jednostavno "podjeli pa vladaj"
|
U pravu ste.
Nisam za potpunu zabranu pusenja, ali neka malo veci, bolji kafici, restorani imaju dio za nepusace i dio za pusace, ali ne ogradjen bodljikavom zicom i potokom sa azdajom. Oni manji neka se odluce. Natpis na vrata i rjesen problem.
A o pusenju na ulici necu ni pricati. Meni smeta sto netko pljuje i povraca na ulici. Ak ti ne pase, makni se, bar ima mjesta za sve.