27.09.2007., 10:19
|
|
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
Citiraj:
Autor cro_X
Ja sam eto prije dva dana kupio SAMSUNGA 2032BW i veoma sam zadovoljan i oštrinom slike, prikazom boja, te vjerovali ili ne i kutom gledanja (prije sam imao philipsa 190C i razlika je ogromna) nije naravno ala IPS panel al je čisto slolidan za ugodan rad...
Gledam i TV na njemu iz kreveta i nema uopce potreba naginjat monitor i sl. dok je sam philipsa morao nagnut do kraja naprijed i još nečim podložit da dobijem gledljivu sliku iz kreveta. Probijanje svjetla je minimalno te jedva primjetno na sredini gornjeg i donjeg ruba uz crnu pozadinu dok kod Philipsa 190C svjetli sa svih strana (iritirajuće... glavni razlog zašto sam mijenjao monitor...)
Svidja mi se i mogućnost dinamičnog kontrasta. Niije uvijek idealno al bude korisno s obzirom da malo surfam, gledam TV, filmove, ućim, radim pa ne moram stalno ručno mijenjat postavke kontrasta i svjetline...
Što se tice rezolucije od 1680*1050, savršena mi je photoshop, VB, Word + TV, inaće imam dioptriju +3,5 i +1,5 i rad sa 50cm i više nije uopće naporan niti je meni osobno bilo šta presitno ( s obzirom da se radio o "samo" 20" )
Prikaz u igrama u nativnoj rezoluciji je gotovo idealan, mislim da su je to i najjaća strana.
I za sve one koji brinu kakva im grafa treba za igranje u 1680*1050 mogu reći da Tomb Raider - Anniversary radi sa max detaljima na mojoem X1650 256 MB ddr2 odlično, kao i nfs MW, od ostalih igara nisam još ništa isprobao al postat cu rezultate kad pokrenem nešto zahtjevnije...
|
zanimljivo je da je tak dobar kut gledanja....onda su tu znacajno napredovali..jer npr. kad sam samo malo spustio glavu (pogled) na 226bw slika se pocela pogorsavati (boje, gubitak tamnijih tonova)...good for samsung....jedino im je onaj 2232bw precijenjen...
|
|
|