View Single Post
Staro 27.09.2007., 01:20   #3
bozzomfeeder
Premium
Moj komp

bozzomfeeder's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor Atrax Pregled postova
preporučaju X1950PRO. jest DX9, al gazi ove grafičke, neusporedivo. Zašto ne bih uzeo X1950XTX verziju?
nemoj kupovat XTX jer joj je previsoka nabavna cijena,em što joj je potrošnja struje velika.Za 1000 kn koliko košta Pro je i više nego isplativa kartica.JEDINA druga opcija je 8800GTS.
Citiraj:
neznam zbog napajanja, imam od 400W, ne znam jel to dosta, čuo sam da su "žedne".
U svakom slučaju ti treba neko brand name napajanje tipa Seasonic,Hipper,Fortron.... to napajanje od 400W koje imaš je vjerojatno MS/Codgen a ni blizu ne može isporučit toliku snagu.
Citiraj:
zastarjelo. vidio sam i te dx10 igrice, i nisam baš siguran da se dx9 može mjerit s time....
pogledaj ovo http://www.gamespot.com/features/6179006/p-3.html i ako pronađeš uočljivo poboljšanje svakako mi javi,jer ja nisam vidio,a to što si gledao je žestoki marketing M$-a

E,da naravno da ne možeš kombinirati stari proc rame i graf na novoj matičnoj, dakle morat ćeš kupiti još 1GB ili 2 DDRII ,procesor C2D E21xx~E6xxx(ovisno o financijama) te PCE grafičku karticu