BE je jednostavno Brisbane koji je prošao tvorničke testove da radi na nižim voltažama. A uvijek može biti da nisu sve Brisbane-a testirali tako, jer to nije baš jeftino.
Vjerojatno 90% Brisbane-a regularis može sigurno raditi na voltaži od BE-a, pri istoj frekvi.
OC je jednostavno od primjerka do primjerka. Nisam vidio da je puno Brisbane-a stabilno bilo na >= 3.1-3.2Ghz. Najčešće idu do 2.6-2.8Ghz sa ~1.45V, a za preko 3Ghz nerijetko ni 1.6V nije dovoljno (a pri 1.6V Brisbane/BE se grije dosta). Ali opet, kako štef veli - od primjerka do primjerka, ja sam ovo rekao za većinu dobrih Brisbane-a.
EDIT:
@Don
Generaliziraš na temelju jednog primjerka i to još subjektivno jer je tvoj. To je isto kao da sam ja SniperWolfu rekao da će njegov Windsor 3600+ ići na 2.5-2.6Ghz sa 1.25V, a kao što si i sam vidio možda - to baš i nije istina.
BE nije po nićemu drugačiji od običnog Brisbane-a, već je samo prošao rigoroznija testiranja.
A da slučajno ne bi i meni odg. kao štefu

, da imao sam BE-a na 2 dana kod sebe, nije prešao 2.9Ghz sa max. naponom kojeg sam mu mogao dati - 1.55V. Na 2.8Ghz je bio koliko toliko stabilan sa Prime-om, ali se, za moje pojmove puno grijao (jer sam ja naučen na 2x256kb cache-a).