Ja sam eto prije dva dana kupio SAMSUNGA 2032BW i veoma sam zadovoljan i oštrinom slike, prikazom boja, te vjerovali ili ne i kutom gledanja (prije sam imao philipsa 190C i razlika je ogromna) nije naravno ala IPS panel al je čisto slolidan za ugodan rad...
Gledam i TV na njemu iz kreveta i nema uopce potreba naginjat monitor i sl. dok je sam philipsa morao nagnut do kraja naprijed i još nečim podložit da dobijem gledljivu sliku iz kreveta. Probijanje svjetla je minimalno te jedva primjetno na sredini gornjeg i donjeg ruba uz crnu pozadinu dok kod Philipsa 190C svjetli sa svih strana (iritirajuće... glavni razlog zašto sam mijenjao monitor...)
Svidja mi se i mogućnost dinamičnog kontrasta. Niije uvijek idealno al bude korisno s obzirom da malo surfam, gledam TV, filmove, ućim, radim pa ne moram stalno ručno mijenjat postavke kontrasta i svjetline...
Što se tice rezolucije od 1680*1050, savršena mi je photoshop, VB, Word + TV, inaće imam dioptriju +3,5 i +1,5 i rad sa 50cm i više nije uopće naporan niti je meni osobno bilo šta presitno ( s obzirom da se radio o "samo" 20" )
Prikaz u igrama u nativnoj rezoluciji je gotovo idealan, mislim da su je to i najjaća strana.
I za sve one koji brinu kakva im grafa treba za igranje u 1680*1050 mogu reći da Tomb Raider - Anniversary radi sa max detaljima na mojoem X1650 256 MB ddr2 odlično, kao i nfs MW, od ostalih igara nisam još ništa isprobao al postat cu rezultate kad pokrenem nešto zahtjevnije...
Ovdje ima i nekoliko fotki za znatiželjne:
http://picasaweb.google.hr/icediz/IcedizPC