View Single Post
Staro 06.02.2004., 22:55   #13
IceFisherman
Magister Mundi sum!
Moj komp

IceFisherman's Avatar

Datum registracije: Jun 2003
Re: Re: Re: FBI , CIA program za slike

Citiraj:
Originally posted by tin.
viš kak se nisam sjetil ?? pa imam ti ja Corel 10-ku !! fakat mrak program.viš kak se Costa dobro sjetil.Photoshop nisam probal al je sigurno mrak.

...da ti nisi možda gledal BLADE RUNNER ??? Tam ti Harison Ford samo komandira televizoru kaj hoće povećati...
kaj se tiče KOŠARKE...: moj savjet ti je da ju prestaneš igrati...ja sam ju igral prije 13 godina zadnje kaj se sijećam,bil sam 2 minute na terenu i bilo mi je tak loše da sam moral zajti van,zapušiti odmah cigaretu (da si pluča smirim), i popiti 2 pive,velike...pouka : košarka šteti zdravlju.kaj ti nije ljepše pred ekranom?na toplom si,surfaš,ždereš,ločeš i tu i tam se počešeš po trbuhu,ne?
Baš bum pogledal to h corelu , saom da ga najdem među svim cd-ima doma.
A košarku sigurno nem prestal igrati , a uz to još i tenis španam , a gde je još ribičija , h koju idem s biciklom (međutim da nemam nikakvo prevozno sredstvo osim toga). Pa ajd ti probaj dojdti s Krapine u bedekovčinu ili trakoščan + na sebi nosiš 2 ili 3 velike torbe (ja uglavonm 3) koje bi mogel imati dobirh 25 kil.
Ja sam bezbrige zbog toga a bum mal onaj pivski trbuh na kojega mnogi ne mariju , a onda dojde ljeto i treba iti u kušačim gačama na plažu samo nemrete takvi iti pa onda uvlačite trbuh i ke ja zna ke se ne

INTEL PIV 2.6C@3.1 on ABIT IC 7
Sapphire radeon x1650PRO
2x512mb 433mhz Kingmax

WDC 10GB & Hitachi 160GB & Seagate 80GB
AOC 17", LCD, LM760
Win XP PRO SP2 & SUSE 10.1
Aopen H600B black pearl & Fortron 350W

www.crazywarriors.com
IceFisherman je offline   Reply With Quote