View Single Post
Staro 26.09.2007., 21:51   #2
Atrax
Premium
Moj komp

Atrax's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Exclamation

Tražio sam malo po forumima o ovomo pitanju još, i čak što više, masa ljudi uopće ne preporučaju DX10 grafičke(ako pričamo o GF8600 i HD2600 seriji) jer će tak i tak bit preslabe za igranje u full detaljima na nekim pristojnim razinama fps-a. ako se ide na dx10, mora se više love izdvojit. tak sam bar ja shvatio.
preporučaju X1950PRO. jest DX9, al gazi ove grafičke, neusporedivo. Zašto ne bih uzeo X1950XTX verziju? ona je najjača, zar ne? bar bi me poštedila clockanja, dost mi je toga, ova sad grafička mi je stoput skoro u plamenu završila.
neznam zbog napajanja, imam od 400W, ne znam jel to dosta, čuo sam da su "žedne".

zbunjen sam sad, nema mi smisla sada kupovat nešto što je u principu stara tehnologija, tolko slušam o DX10, stream procesorima, HD podršci(koja mi neće ni trebat vjerojatno), pa imam dojam da ću kupnjom x1950 kupit nešto zastarjelo. vidio sam i te dx10 igrice, i nisam baš siguran da se dx9 može mjerit s time....
možda je bolje pričekat da se ta prašina oko dx10 slegne, dotad će izać nove kartice, ove će pojeftinit, dovest će drivere i igrice u red, pa je možda najpametnije pričekat. do tad ću maltretirat ovu grafičku dok ne krepa

svejedno, ak imate kakav pametan savjet, pišite. kao što rekoh, nisam stručnjak, tak da sam možda i zabrijo malo.
hvala.
Atrax je offline   Reply With Quote