Citiraj:
Autor gamer
yeah...logikinetics...it vil kik jor azz end yu vil enšoj it!
dosta basa vec ima na 2 crtice(dakle, na subwoofer pojacanju, ne glavni volumen). dok tako pojacavas volumen bas je slabiji ali bolje definiran nego na vise crtica. kad povecas sub na 3+ crtice bas je u 60% slucajeva pre jak...neovisno o volumenu, izuzev jako tihog slusanja. sa volumenom na max i sub na max je nemoguce slusati...cak me strah da se suba ne razleti.
moguce je i da nisi naviko na to, ali po tvojem pricanju...mora da nesto ne valja...
|
A hebes mi sve sad stvarno dodje mi da neznam sta napravim bacim kroz balkon meni je svugdje gdje je moguce sub pojacan na max pojacano mi je i pojacam na 4 crtice a ono uopce ne udara jako mozes mirno stavit glavu 1m pored suba!!!!
Sad neznam stvarno sta vise da radim????? u cemu je problem
Neznam sta cu uopce ne svira djabe novce dao a neznam sta cu svugdje mi je na max pojacano i opet nece
ovako ne radi bass od 188w nego ko od 40w i jos sto sma primjetio u creativu i tamo di pojacavam bass svugdje je na max a kad stavim na minimum bass se nista ne stisa iskljucim svugdje sve i on i dalje uvijek istom jacinom udara WTF??