Citiraj:
Autor zvonac_1
nevjerojatno,novi član,a gle ga,kak je ljude privukel na raspravu,događa se al ne tak često prek soma pregleda u nepuna 24h,to čak starijim članovima ne uspijeva privuč takvu pozornost 
|
to ti je zato jer ova tema izgleda interesantno pa svako svrati pogledati ... pa je normalno da će takva tema imati više posjeta od npr. svake pojedine teme u kojoj neko traži savjet za slaganje konfiguracije ... to je logično ak se mene pita...
A sad kaj je slučaj kaj je to otvoril "novi" član nebi smjelo imati nikakve veze ... ali očito to dosta ljudi primječuje
Tako neko sad može i mene komentirati da tu pametujem (jer se i mene još uvijek smatra novim članom), a to nije istina, ja samo pišem svoje mišljenje ...

Sad bi naravno i moje razmišljanje moglo nekoga navesti na komentare i to je normalno ... ali NIKAKO ne ljude prozivati "gle pa ti si novi, imaš xx postova i već te nešto smeta, prigovaraš ili kaj već"
Jedina greška je raspravljati o ovakvim stavarima jer uvjek nekome nešto ne odgovara pa prigovara ostalima ... jabuku smetaju neki izrazi, a nekoga pak smeta kaj on prigovara zbog toga
Ma da se tu mudrovati na razne načine .. 100 ljudi 100 čudi ... pa dosta o tome
I da još na kraju spomenem .. izraz "proc" još prolazi ali "prockaš" je već silovanje izraza