View Single Post
Staro 26.09.2007., 16:57   #41
Quick22
Premium
Moj komp

Quick22's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
Citiraj:
Autor zvonac_1 Pregled postova
nevjerojatno,novi član,a gle ga,kak je ljude privukel na raspravu,događa se al ne tak često prek soma pregleda u nepuna 24h,to čak starijim članovima ne uspijeva privuč takvu pozornost
to ti je zato jer ova tema izgleda interesantno pa svako svrati pogledati ... pa je normalno da će takva tema imati više posjeta od npr. svake pojedine teme u kojoj neko traži savjet za slaganje konfiguracije ... to je logično ak se mene pita...

A sad kaj je slučaj kaj je to otvoril "novi" član nebi smjelo imati nikakve veze ... ali očito to dosta ljudi primječuje
Tako neko sad može i mene komentirati da tu pametujem (jer se i mene još uvijek smatra novim članom), a to nije istina, ja samo pišem svoje mišljenje ...
Sad bi naravno i moje razmišljanje moglo nekoga navesti na komentare i to je normalno ... ali NIKAKO ne ljude prozivati "gle pa ti si novi, imaš xx postova i već te nešto smeta, prigovaraš ili kaj već"

Jedina greška je raspravljati o ovakvim stavarima jer uvjek nekome nešto ne odgovara pa prigovara ostalima ... jabuku smetaju neki izrazi, a nekoga pak smeta kaj on prigovara zbog toga

Ma da se tu mudrovati na razne načine .. 100 ljudi 100 čudi ... pa dosta o tome

I da još na kraju spomenem .. izraz "proc" još prolazi ali "prockaš" je već silovanje izraza
Quick22 je offline