Evo da i ja prokomentiram sve ovo... Stvarno ne vidim razlog otvaranja ove teme, tako i tako ce svi ljudi nastaviti pisati kao prije.
Kada cujem strucne rijeci iz dragog nam "Hrvackog Pravopisa" dode mi slabo... Očvrsje ***ote (isprike na jeziku koga smeta nek napusti forum), a tek da ne komentiram hrvatski prijevod windowsa, kada sam vec kod toga zanima me koliko vas koristi to uopce i zasto :S??? Što se tiče pravopisa vjerojatno vec vidite da ja dijakriticke znakove koristim kak mi odgovara polozaju ruke (kada pricam sa bilo kime ko nije iz HR i okolnih zemalja ne koristim ih, u igrama sigurno necu paziti na pravopis jer dok sve to napisem kak treba dobit cu metak u glavu 3 puta... To šta ne pišem pravopisom ili neznam gramatiku najbolje ne znači da sam manje hrvat

...
Na ovome forumu me za sada nista ne, uvijek se mogu dobro nasmijat (M&D, grunf mod onaj neki i takve stvari natjeraju vas na suze bilo od tuge bilo od smijeha), uglavnom je ekipa aktivna i stvarno pomaze, i bez ovog foruma nebi imao znanja o racunalima pardon kompovima ko sta imam danas, al fakat je istina da zapaprim jos malo sa ovim fakat hehe...
I da se na poslijetku vratim ovim hr. izrazikma tipa zrakomlat i međunožno guralo, uglavnom ljudi koji to koriste mogu se odma upucati SAMOKRESOM

...
p.s. ak sam nekog uvrijedio... a nije bilo namjerno NHF