Konačno i ja promjenio šugavog nestabilnog bluestorma 500W
Odlučio sam se za Silverstone na temelju onog što je Jonny Guru napisao.
Modularno, snažno i tiho
Naravno da sam i Wolverina kontaktirao za savjet ... i on je potvrdno klimnuo glavom
Upozorenje...slike su cca 900 KB
Napajanje dolazi u kartonskoj kutiji, bez nekih fancy dodataka...znači, samo napajanje s modularnim kablovima već spojenim, naponski kabal, manual i to je to.
Na prvi pogled napajanje izgleda dobro, kvaliteta izrade je OK, nisam ništa primjetio negativnoga. teško je 3 Kg prema spec...uglavnom kao stari bluestorm
Neda mi se sada nabrajati kablove, ali stvarno ima puno toga...jedino smeta kaj su Sata konektori na istom kablu...a ima ih 6 pa je malo nezgodno ako se ima samo 1 hard disk

Malo mi je čudno kaj ima 4 PCI-E konektora ali iz napajanja ima dva izlaza, od kojih se grana 4 PCI-E konektora...Problem (nije problem, ali je čudno) to kaj na dva konektora piše +12V rail3 i na dva +12V rail4
Napajanje daje 54 A na +12V railovima...što je impresivno, ali u usporedbi sa Zeus serijom...dosta manje
Instalacija napajanje je prošla uredu, nisam niti ploču morao vaditi, jedino sam 8 pinski malo teže pogodio
Nemam vremena sada lijepo kablove sakriti/provlačiti/efektno riješiti, kablovi su niti tvrdi niti mekani...onako taman...
Na kraju moram potvrditi Jonny-a i tezu da je tiho i hladno, jedino modularni kablovi nisu tolika prednost kako sam mislio da će biti...
Ovo je višak kablova...
Cijenom od 1100 i kusur kuna, napajanje nije povoljno...kao niti saznanje da je samo 1 godina garancije.
Ocjena 8.5/10 (zasada, na prvi dojam)
Edit: Stavio bih ja i više slika, ali mi neda...ograničenje je na 10
Isprike na lošim i velikim fotkama, loš digitalac...