suludo je pretvarat od foruma oglasnik
najveci problem su seljacine kojima bi pala kruna s glave da nekog nepopljuju a imaju priliku za to ili da isto tako pokazu kolko su pametni ili vec neznam sto
problemi trznice po mom misljenju:
1. debilna imena tema npr. kad se u ime pise hitno i takve stvari.....
ime teme sluzi tome da onaj ko pregledava forum nemora otvarat svaku temu da vidi sto je (a iovako je forum malo spor) nema mi nista gore nego kad vidim naslov tipa P:cpu,mbo,gpu a ja kupujem sve to troje i onda otvorim i vidim neki prastari socket 370 il tak nekaj
2. kao sto rekog seljacine koje pisu stvari tipa preskupo tog ti ima na forumu za ovolko......ili nesto sasvim trece. seru po cijeni a nemaju ni najmanju namjeru kupit nekaj, nekuzim zasto ste zabranili slanje ponude na temu po meni je to glupo naravno samo ako je ponuda ozbiljna
kao sto je rekao shoki stvari se na taj nacin lakse procjene, prodaju i sve ostalo
naravno da glupe ponude i spam nedolaze u obzir
3. prodavac nenavodi sve potrebno o hardweru koji prodaje te se onda mora milion pitanja postavljat tipa kolko se da OC'at garancija itd itd.
ono sto zelim rec je da je glupo radit oglas od foruma jer se ove tri navedene stvari daju vrlo lako sankcionirat
kad neko napravi bilo sto od ove tri stvari treba mu se lokat tema bez ikakvog pitanja upozorenja itd i trebaju mu se dat oni negativni bodovi i treba se ogranicit da se nakon tri pogreske na trznici bana acc ili tako nesto
mislim da bi se ekipa jako brzo naucila koristit trznicom a oni koje nemogu izdvojit 10 minuta i pravila procitat nece ni dolazit
e da i jos jedna stvar sto se tice lokanja tema
ako netko neciju temu pretvori u raspravu temu se ne bi smjelo lockat nego bi se svi suvisni komentari trebali obrisat a njihovi autori kaznit zbog SPAM-a
malo sam se raspisao