Citiraj:
Autor vlincx
Baš super cijele godine je tulumario i sad kad treba davat ispite u dekanskom roku onda traži mir i tišinu jer se cijeli svijet vrti oko njega.Možda bi bilo najbolje da promjeniš zgradu naselje grad ako ti smeta buka. I da cool je nekom čovjeku danas izbit 10000 Eura iz đepa da neko ima bolji san. Nadam se d bude i vama isto tako neko.A kad daš taj ispit i budeš ga išao kamo proslavit nadam se da te budu sprašili doma u 9 sati. i ako se pitate zašto tako ogorčen evo reč ću Vam zašto prijatelju smo slavili sina i neko tvoga kalibra je zvao policiju i u 11 i 30 nas sprašio izvan kafića sva sreća da imamo drugih boćarija u kojim se to može pošteno zalit
|
nije dekanski rok. kakve veze ima sto sada dajem ispite? ista bi stvar bila i u 6 mjesecu, ali onda nije dizao buku.
A tvom prijatelju kada bi imao kafic u zgradi, mislis da mu ne bi smetalo sto dizu buku do 2h ujutro? Pogotovo zato sto ima malo dijete? Mislis da bi njemu bilo svejedno?
Oko koga se tada vrti svijet? Kada mu se slavi neka svi trpe, kada mu se spava onda neka šute jer mu beba nemoze spavati
nadalje ja nisam nikoga zvao u 21h ili 23,30 vec u 1 h ujutro. A kafic bi trebao raditi do 23h. I zbog toga su popusili prijavu i od mene i od mupa, a vjerojatno i od onoga tko je zvao 4.9. to je ako pogledas na kalendar utorak ujutro ili ponedjeljak navecer.
I nikakve veze nema sto sam student, penzic ili covjek koji ujutro mora na posao. Svima treba sna. To sto netko ima vremena pa moze spavati do podneva ili kasnije nije moj problem. kucni red kaze da treba biti mir od 14-17h i od 22-06h.