View Single Post
Staro 26.09.2007., 12:09   #40
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
Nisi jedini koji ima problema. Imamo auto u ulici koji očigledno ima alarm koji se aktivira kada netko prode pored auta.
Vidi koja je firma alarma, obicno naljepnica ide na prozore straznjih vrata. Pa fino mu ostavi (bez ironije) uljudnu poruku :

Postovani susjede, samo 5 minuta preciznijeg podesavanja vanjske zone Vaseg senzora kretnje - vecini Vasih susjeda omogucit ce normalan i prijeko potreban san. Stoga Vas molimo da posjetite Vaseg alarm tehnicara i na opce zadovoljstvo otklonite ovu zbilja iritantnu pojavu zbog koje je nemoguce spavati bez prekida.

Katkad je dobrim pristupom moguce uciniti cuda Vecina slabijih i nepraksiranih servisera ne uzima u obzir zracne šamarelice koje auti u ulicama mogu stvarati dok prolaze, a da ne spominjem kojekavke dostavne kamione i cisterne za nocna tuširanja. 5 minuta posla.

EDIT dodatak :

Citiraj:
Autor raf Pregled postova
Dakle kome se treba obratiti jer ne samo da dizu buku neko rade debelo van radnog vremena. Ebiga moram se naspavati imam ispit sljedeci tjedan i visi mi godina, i ovo je zadnje sto mi treba...
I tebi treba bolji pristup

Postoje puno efektivnije metode od onih represivnih. One koje ukljucuju kolektivnu nelagodu lose fame, a to nitko nevoli. Nazovi Parliament show naglasi eksplicitno naziv birca, naziv vlasnika (ako znas) i gdje se tocno nalazi. Nisam siguran dal jos postoji na OTV-u (ili je mozda presla na Z1?) slicna kopija u TV obliku : Serbus Zagreb*.

Uglavnom, nakon sto izlozis problem, oni u vecini slucajeva dokumentiraju slucaj snimkom i obilaskom terena. Zasigurno gazdi nece leci bas ugodno takva vrsta promocije!

* =Na nesrecu emisije, pravilno bi bilo Servus

>>>> PCE kante 2012 <<

>>>>>>>>> PCE & ostalo <<<<<

>>>>>>> Što sam Slušao? <<<<<<

>>>>> Gimnastika za Okulare & LCD Addendum<<<<

>>>>> P o s t ... M j e s e c a <<<<

Zadnje izmijenjeno od: Visage. 26.09.2007. u 12:37.
Visage je offline   Reply With Quote