Citiraj:
Autor Hamm
Nisi jedini koji ima problema. Imamo auto u ulici koji očigledno ima alarm koji se aktivira kada netko prode pored auta.
|
Vidi koja je firma alarma, obicno naljepnica ide na prozore straznjih vrata. Pa fino mu ostavi (bez ironije) uljudnu poruku :
Postovani susjede, samo 5 minuta preciznijeg podesavanja vanjske zone Vaseg senzora kretnje - vecini Vasih susjeda omogucit ce normalan i prijeko potreban san. Stoga Vas molimo da posjetite Vaseg alarm tehnicara i na opce zadovoljstvo otklonite ovu zbilja iritantnu pojavu zbog koje je nemoguce spavati bez prekida.
Katkad je dobrim pristupom moguce uciniti cuda

Vecina slabijih i nepraksiranih servisera ne uzima u obzir zracne šamarelice koje auti u ulicama mogu stvarati dok prolaze, a da ne spominjem kojekavke dostavne kamione i cisterne za nocna tuširanja. 5 minuta posla.
EDIT dodatak :
Citiraj:
Autor raf
Dakle kome se treba obratiti jer ne samo da dizu buku neko rade debelo van radnog vremena. Ebiga moram se naspavati imam ispit sljedeci tjedan i visi mi godina, i ovo je zadnje sto mi treba...
|
I tebi treba bolji pristup
Postoje puno efektivnije metode od onih represivnih. One koje ukljucuju kolektivnu nelagodu lose fame, a to nitko nevoli. Nazovi
Parliament show naglasi eksplicitno naziv birca, naziv vlasnika (ako znas) i gdje se tocno nalazi. Nisam siguran dal jos postoji na OTV-u (ili je mozda presla na Z1?) slicna kopija u TV obliku :
Serbus Zagreb*.
Uglavnom, nakon sto izlozis problem, oni u vecini slucajeva dokumentiraju slucaj snimkom i obilaskom terena. Zasigurno gazdi nece leci bas ugodno takva vrsta promocije!
* =
Na nesrecu emisije, pravilno bi bilo Servus