View Single Post
Staro 26.09.2007., 11:52   #897
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
LOL Rak, dobro je, ne trebaš više braniti Alonsa i pljuvati po Šumaheru...

imao bih masu odgovora i protukomentara no sad nemam vremena, moram van iz stana..

no samo jedno na brzinu, što se tiče onog Senninog pomaganja i izlijetanja iz bolida k slupanom tipu, to bi danas bilo strogo kažnjivo i vjerujem da je općenito vozačima zabranjeno.
+ nepotrebno svi se slete do njega bez obzira gdje se bolid razbio brze hitna dode nego sto bi vozac iz bolida do njega stao i izvukao se iz bolida da mu ide pomoc,,,,,,, i kad bi to i napravio opet taj vozac nista ne bi mogao.....

@ rak
sada su druga vremena i ono sto bi bilo da je bilo nema smisla,,,, to da Schumi ne bi postao sto je sada je moguce ali je moguce i da bi bas kao i Alonso jos za Sennine vladavine postao prvak i nastavio tako (da je da je Alonso imao srece zbog loseg crvenog bolida te dvije sezone ali svejedno..)

a sto pricas o lokvi krvi sa je ostala iza senne,,,,, to sto mi vidimo na TV vozaci ne vide iz bolida.......

Alonso je sto se tice voznje odlican i sve ali kao osoba mi se totalno zgadio otkako je u McLarenu,,,,, prvu sezonu u Renaultu sam mislio kako cu nakon sa MS ode totalno za njega navijat ali onda je dosla druga sezona i pocetak njegovih "bisera" i to se jos vise sada u McLarenu nastavlja,,,,,

ono stvarno je uzhas,,, Kimi npr. njega nepodosnim samo iz tog razloga sa su ga prasicko i ekipa previse napuhali kod nas i sve je bilo cim se pojavi "Rrrrrrrrraikonen" bez obzira je samo kruzi po stazi ili stvarno nesto i radi,,,,, inace full oke za razliku od Alfonsa,,,,

a Ferrari i njihovi FIA potezi su isto vise bezveze i Alonsov prelazak u crveni bolid sigurno nece nikome biti JEDINI razlog da prestane gledati F1 ili prestane biti Ferrarijevac,,,
speedy-3 je offline   Reply With Quote