View Single Post
Staro 26.09.2007., 10:40   #426
vlincx
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2006
Kako sam se danas zahebo.Evo neki dan sam napisao post da mi je brzina pala sa 5 mbita na 3 i danas našao malo vremena i strpljenja da nazovem szk.I kažem lijepo dobar dan evo imam problem mi je zadnjih par dana opasno pala brzina sa 5 na 3 i da ako otac nije mijenjao brzinu(čisto sumljam) da nešto nije uredu.Pita di sam testiro ja kažem na speedtestu.On meni kaže jel moguće da se testira na stranici od t-coma a ja kažem nema problema i stavim taj file skidat i skida on meni 280 i kažem ja da mi skida pišljivih 280 a nekad je skidalo 500 bez problema. I onda on meni kaže gospodine al vi ste na 1mbit( tad sam skoro umro od smijeha) i kaže čekajte da provjerim sa kolegama i kaže da su mi vratili brzinu na 1 i da će mi vratit na 5 kroz par dana( nisam htio napomenut da sam ja još na 3) I kažem a dobro ajde samo mi dignite jer nemogu više ovako plaćat 1 a imat 3 ili 5. Jedini je problem šta stari plaća račune a ja njemu dam pare za net tako da će morat izvršit neki povrat jer na računima od 5,6,7,8 piše brzina od 1 a ja njemu dao za 5.Kad te neće t-com oče te stari.