Citiraj:
Autor vga killer
U tom momentu kad je Schumi slavio jos se nije znalo da je Senna poginuo.
|
Ona lokva krvi koja je ostala iza Senne je izgledala vrlo obečavajuće.
Citiraj:
Autor vga killer
Schumi je definitivno pokazivao hladnokrvnost i imao je losih poteza, al ucio je od najboljeg u tome, a to je ibo Senna ako se sjecate njegovih fajtova s Profesorom.
|
Svi vozači naprave određeni broj gluposti na stazi. To ih ne čini dobrim ili lošim. Uglavnom se to odnosi na prvi dio karijere, dok se još probijaju prema vrhu. Moraju imati dozu arogancije da bi se reklo kako imaju pobjednički mentalitet.
Citiraj:
Autor vga killer
Schumi se mozda cini arogantan, al kad pricas s njim po meni cist normalna osoba spremna na za***anciju na svoj racun
|
On je postao normalna osoba nakon dolaska Indijca. To je bilo vidljivo iz aviona. Do tada nije imao ni izdaleka dobar odnos sa svojim mehaničarima, kakav je bio na kraju. Bio je više nalik svom bratu. Napuhano derište. Prilično neugodan tip.
Samo želim pokazati kako Alonso nije loš vozač jer se nekome ne sviđa. Svi oni imaju bube. Prestati gledati formulu zbog njegovog prelaska je glupost. Tim pokazujete kako ne razumijete taj sport i trubite o Ferarriu kao najboljoj ekipi i sl. baš me zanima da li bi s tolikim žarom pisali o njima da nije Senna poginuo. Tada Schumi ne bi osvojio naslov, zbog toga ne bi prešao kod crvene rage, a ovi i dalje ne bi mogli sklopiti bolid kako treba. Schumi je jedini "krivac" tome da su uspjeli. Do njega su se vukli oko sredine poretka i to je bila dobra utrka.
Najviše mi idu na živce ti vatreni navijači "propetog kljuseta" koji formulu prate od doba Mihe i njegove dominacije. I onda to dokazuju raznim filmičima koji pokazuju da je on najbolji, a ostale vozače nazivaju kojekakvim imenima, za koje bi na ulici ostali bez bubrega da nalete na njih. Samo sam pokazao kako postoji i druga strana medalje. Niti Schumi niti Ferarri nisu zlato.