Disco: Vidim da imaš istu matičnu i proc kao i ja pa me interesira kakve su ti postavke BIOSa ( votaže, fsb, množitelj, brzina memorije - ja imam DDR2....)
Fora je u tome da meni ni u ludilu na defult voltaži (1,325 po BIOSu) neide na 3GHz, a kad dignem voltažu CPU po BIOSu na 1,35 radi nestabilno...malo je stabilniji kad dignem i (G)MCH za +0,1-memorija mi je stalno na + 0,1 jer ne prelazim 800 MHz.
Jel neko zna u čem je fora sa ovim (G)MCH... vidim po netu da ga večina po testiranjima stavlja na +0,2V...vezano uz moje pitanje o podizanjima voltaže od prije par dana za koje sam dobio odgovor da osim memorije i cpu druge voltaže ostavim na auto.
Trenutno mi na defult voltaži (1,325 po BIOSu) stabilno radi na 2,85 GHz uz podnošljive temperature: CPU idle 34-35, full 55-56, matična (system?) 42-46...stock+AS5
Sad nešto zbunjujuče, kad voltažu dignem na 1,350 po BIOSu i dignem ga na 3GHz sve temperature su tu negdje ko na 1,325v+2,85GHz (CPU na full 58-59) osim nešto na spid fanu pod temp3 = 127 (vatreno)...koju to temp pokazuje?
Istu temp3 na 1,325v+2,85GHz pokazuje kao -2 celzijusa !?
Bego2: koju pastu staviti ...AS5 ili dobiš nešto sa Freezerom?