View Single Post
Staro 26.09.2007., 01:00   #20
McG
-------

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor jabuka Pregled postova
na ovom forumu sam što češće-što rjeđe više od 2 godine, no tek sam se sad registirao
a uostalom član sam mnogih foruma tako da manje-više znam kakvo je stanje i kakvi su ljudi (ista bagra na svakom forumu, htjeli priznati ili ne), i na drugim forumima je ista stvar, no evo ovdje prvi put komentiram
Velka stvar kolko dugo pratiš forum. Ja ga pratim od sredine '04, pa ko da je to ikome bilo bitno kad sam se odlučil registrirati. Totalno nebitni podaci za ostatak populacije. Meni je primjerice najbitniji profil nekoga i ono kaj piše u svojim postovima, a ne kolko on/ona ima godina, di radi, kolko zarađuje, koju konfiguraciju ima i tome slično. Isto tak se ja sad morem reigistrirati na XS i odma za prvi post složiti temu u kojoj se žalim na bezobrazluk postanja direktnih screenshota wide rezolucija. Zamisli kak bi prešel. To kaj ja taj forum pratim jedno dulje vreme si mogu doma svojima prepičavat. IMHO treba malo više vremena da skužiš kak neki forum funkcionira, kakvi se forumaši okupljaju i na koji način se vode teme. Ovo da na svakom forumu ima iste bagre ne drži vodu. Moreš ti naleteti na forum di se okupljaju isključivo muljatori i wannabe hackeri i kaj buš onda nakon mjesec dana praćenja, rekel da su svi forumaši na svim/većini foruma takvi ko oni. Nema smisla.
McG je offline