View Single Post
Staro 26.09.2007., 00:11   #24
gamer
dark seraphim
Moj komp

gamer's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor syss Pregled postova
daj čovječe spoji neki drugi izvor, nije ti nešto dobro spojeno... pa na tim zvučnicima da imaš sub na max i slušaš svaki dan dobio bi neki motion-sickness.
yeah...logikinetics...it vil kik jor azz end yu vil enđoj it!

Citiraj:
Autor joga bonito Pregled postova
Pa da svi govore da bass rusi kucu a to vjerojatno kad pojacaju na 80% ond ai meni dere ko nenormalan a zanima me ovako kad je pojacano na 5-6 crtica kako treba udarat?

Ja hocu reci da mi je na geniusima na istoj glasnoci bio puno jaci bass i u filmovima tipa pada granata ili nesto cijela soba se trese i u mjuzi je bio super bass ne samo na technu nego na svakoj pjesmi koja ima u sebi nesto bassa a ovo je mozda normalno tako al je meni valjda cudno nisam naviko ili nesto
dosta basa vec ima na 2 crtice(dakle, na subwoofer pojacanju, ne glavni volumen). dok tako pojacavas volumen bas je slabiji ali bolje definiran nego na vise crtica. kad povecas sub na 3+ crtice bas je u 60% slucajeva pre jak...neovisno o volumenu, izuzev jako tihog slusanja. sa volumenom na max i sub na max je nemoguce slusati...cak me strah da se suba ne razleti.

moguce je i da nisi naviko na to, ali po tvojem pricanju...mora da nesto ne valja...
gamer je offline   Reply With Quote