View Single Post
Staro 25.09.2007., 21:14   #6
hash
Premium

Datum registracije: Nov 2005
klokanjem ne gubis garanciju, ako se bas nesto i desi (a nece jer nisam jos nikad cuo da je nekome izgorio komp od clockanja) na maticnoj imas jumper, kojim kratko spojis dva pina i vratis sve na default postavke tako da nitko nece znat da si klokao
drugi je problem ako to nisi nikad radio, a neda ti se za***avati, jer sta god pricali tu ima posla, pogotovo ako radis to prvi put, a nemas nikoga da ti pokaze sta i kako

dalje, svaka ploca koju kupujes u ducanu podrzava dual chanell

sto se tice graficke uzmi onu koja daje najvecu garanciju, na zalost na adm-ovom situ nema podataka o garancijama grafickih (ili ja ne vidim) pa ti ne preostaje nego nazvat i pitat, ne znam kakvih si imao problema sa asusom ali mislim da ti to tu ne bi trebalo igrat neku ulogu, opet s druge strane tvoja je lova pa kako hoces

sto se tice napajanja i kucista u to ne zelim ulazit, u zadnje vrijeme se na forumu spominje neko corsair napajanje kao jako kvalitetno i tiho pa je to valjda ovo (pogledaj jos po forumu), kuciste je tvoj izbor, uzmi ono koje ti se vise svidja, ali ih prvo odi pogledat u zivo da se ne bi iznenadio iznad 300-400kn bi sva trebala biti dosta kvalitetna, osim chiefteca koji ima 15kg prazan pa bi ti to valjda trebalo dosta reci o njegovoj kvaliteti
hash je offline   Reply With Quote