View Single Post
Staro 25.09.2007., 11:06   #38
Old Iggy
Premium

Old Iggy's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor eXer Pregled postova

A damn, gledao sam na onom gornjem linku i disk s AAE FWom, je imao oko 75 MB/s.

Ajd ako netko ima ST3320620AS s FWom koji nije 3.AAK nek pukne grafove, da to malo usporedimo.

Pitanje je da li je legalno pod istom oznakom proizvoda prodavati uredjaje s bitno drugacijim karakteristikama, odnosno da li su to onda isti uredjaji... ili je jedan od njih proizvod s tvornickom greskom?!?

Ovo bi moglo postati zanimljivo...
FW upgrade je vrlo cesto produkt analize raznih parametara prijasnjih verzija, moguce je da prethodne verzije nisu imali optimalne performanse / pouzdanost / nesto trece.

Izbaciti novu verziju nije bas nesto sto netko napravi pritiskom na tipku (i jos nakon toga kaze "uuups"), tako da je lako moguce da ima jos nesto sto mi sada ne mozemo znati.

Nazalost, FW upgrade je vecini ljudi postao poznata procedura tek u zadnjih par godina, tj. do sada nisu culi za to, a vecina ih ocekuje i da FW upgrade napravi i nesto vidljivo kroz HDTach i slicne aplikacije. Ne mora uvijek biti tako. Moguce je da je ova verzija FW-a donijela neke pomake u, recimo, duzem trajanju uredjaja, no mi to realno niti mozemo znati niti mozemo znati sto Seagate ima u planu ili sto su vidjeli u analizi.

Da li je negdje u opisu proizvoda deklarirano bilo sto sto ova verzija FW-a ne zadovoljava?