Tricky. Ja sam ima problema, recimo gadnih ... ali imam ono što ne valja za VIA 4in1 4.51, a to je 1Gb RAMa, ATi grafičku i WinXPSP1. Pa sam nakon muka jadnja i spama VIA doznao slijedeće (korisna upotraba spama, sad na VIAArena stranicama lijepo piše ako nemate najnovije VIA chipsete koristite starije 4.43 ili 4.35 ...

) Uglavnom skinu sam nove, tj stare 4.35 i onda ih odzipao na desk. Otišao u safe mod, sa TotoalCommanderom našao sve što se zove VIA i da ima veze sa driverima i obrisao ... zatim pokrenuo setup onog kaj sam skinuo sa neta i napravio reboot). AKO NE POKRENEŠ SETUP TOGA I ODEŠ U REBOOT BEZ TE INSTALACIJE SLIJEDI REINSTAL WINDOWSA !!!! Zatim ka su se Windowsi "razvili

" otišao sam na dodavanje hardveraja CPU to AGP iz onog odzipanog na "detoskopu

", PCI to PCI, PCI to ISA, CPU to PCI i samo sa za IDE ostavio ono kaj daj windowsi (taj je bolji). Zatim sam instalirao Omega drivere na bazi 4.1 ... i mojim mukama je došao kraj, eto 48 sati i nema nikakvih smrzavanja nepoznatog porijekla, zelenih (doslovno zelenih) ekrana sa nečitljivim slovima ... to me upučuje i na zaključak da i novi 4.1 Catalysti ne hodaju baš sa VIA chipsetima ...