Tema: VIA 4in1
View Single Post
Staro 06.02.2004., 01:06   #2
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Tricky. Ja sam ima problema, recimo gadnih ... ali imam ono što ne valja za VIA 4in1 4.51, a to je 1Gb RAMa, ATi grafičku i WinXPSP1. Pa sam nakon muka jadnja i spama VIA doznao slijedeće (korisna upotraba spama, sad na VIAArena stranicama lijepo piše ako nemate najnovije VIA chipsete koristite starije 4.43 ili 4.35 ... ) Uglavnom skinu sam nove, tj stare 4.35 i onda ih odzipao na desk. Otišao u safe mod, sa TotoalCommanderom našao sve što se zove VIA i da ima veze sa driverima i obrisao ... zatim pokrenuo setup onog kaj sam skinuo sa neta i napravio reboot). AKO NE POKRENEŠ SETUP TOGA I ODEŠ U REBOOT BEZ TE INSTALACIJE SLIJEDI REINSTAL WINDOWSA !!!! Zatim ka su se Windowsi "razvili " otišao sam na dodavanje hardveraja CPU to AGP iz onog odzipanog na "detoskopu ", PCI to PCI, PCI to ISA, CPU to PCI i samo sa za IDE ostavio ono kaj daj windowsi (taj je bolji). Zatim sam instalirao Omega drivere na bazi 4.1 ... i mojim mukama je došao kraj, eto 48 sati i nema nikakvih smrzavanja nepoznatog porijekla, zelenih (doslovno zelenih) ekrana sa nečitljivim slovima ... to me upučuje i na zaključak da i novi 4.1 Catalysti ne hodaju baš sa VIA chipsetima ...

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote