View Single Post
Staro 25.09.2007., 03:03   #102
undo
You'll Never Walk Alone

undo's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
tekma protiv vartexa je bila prezalosna za gledat,a i vartex je mogao i uvjerljivije slaviti,i na onakvo nezalagnje igraca mogu samo reci - picke!

stvar koja mi smeta je ono forsiranje 4-2-3-1 di mi igramo s dva defenzivca i 2 kretena kao centralna stopera koja u zadnjoj liniji kad nema nikoga nemogu spojiti 2 dodavanja !?! pa kupovanje izraubanih igraca,glumljenje nekakvih ozljeda prije prodaje i transfera pojedinih igraca,pa onda prodaja najvaznijeg igraca nakon odradjenih priprema i dok igrac govori da nezeli ic prije nove godine da zeli s ekipom probat napraviti nekaj u europi zbog dinama oni ga prodaju prek noci,pa onda forsiranje u prvi sastav nekih igraca koji nezasluzuju sveti dres ni u snu!!! ja kuzim da se tekma moze zgubiti ali se barem oznoji za sveti dres i pogini za njega kao sto mi ginemo na tribini za dinamo koji je nama svetinja,imam upalu grla po tjedan dana nakon svake tekme,a on se nemoze koncetrirat na igru ***enih 90 minuta....mi na stadionu uvijek odradimo navijanje na najvisem nivou bili mi vodili ili gubili pjesma se cuje konstantno glasno i dajemo im takvu podrsku da jednostavno nemozes podbaciti,neka podbaci 1 ali kud svih 11 podbaci na terenu....poslije tekme protiv ajaxa jos se vise od pol sata navijalo,e za to se zivi...takvu navijacku tribinu nema niko i oni nemogu barem zbog nas dati 100% na terenu kao sto mi za njih ginemo...

Member of PCE 100+kg demolition squad

undo je offline   Reply With Quote