Tema: Crysis
View Single Post
Staro 25.09.2007., 01:26   #210
svebee
/

Datum registracije: Oct 2006
^^ - uz to sve na High još je kak sam rekel tweakno odnosno dodane nove opcije za grafiku/u konfiguracijskim datotekama (što ju čini duplo boljom od defaulta)

btw. igra sad već i liči na one filmiće na jubitou sad samo fale još 3D valovi i lomljenje stabala (ako se uvede u MP uopće) ako tko oće nove SS nek me slobodno PM-a

p.s. imate i životinja - žabe, kornjače, ribice...ali...kokoši su zakon! (još su i super napravljene... )
-->
evo još potweakano i sad vrti na ~35 pa do čak ~50 FPSa...ispod 30 se ne spušta - igrivo bez trzanja (tu i tam svakih ~15-ak minuta)

Konfa iz siga, XP, DX9, 1280x1024, 4xAA, All High --> ^^ - uz to sve na High još je kak sam rekel tweakno odnosno dodane nove opcije za grafiku/u konfiguracijskim datotekama (što ju čini duplo boljom od defaulta)

btw. igra sad već i liči na one filmiće na jubitou sad samo fale još 3D valovi i lomljenje stabala (ako se uvede u MP uopće) ako tko oće nove SS nek me slobodno PM-a

p.s. imate i životinja - žabe, kornjače, ribice...ali...kokoši su zakon! (još su i super napravljene... )
svebee je offline   Reply With Quote