View Single Post
Staro 24.09.2007., 23:30   #11
Night Falcon
Registered User

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor NTN Pregled postova
Sto se tice DVB-T tunera u Philipsu on je dobar za DVB-T mpeg2 prijem.
Kod nas bas i nije neki veliki izbor DVB-T mpeg4 receivera, zapravo ja sam nasao samo jedan
Topfield TF 7700 HTCI HDTV i kosta 2999 Kn(ima ga u www.prijem.hr, www.svijet-medija.hr itd...)
Ne znam koliko si ti spreman izdvojiti za to.
Druga preporuka bi bila Clarke-Tech 5000 HD combo koji ima DVB-S/S2 i DVB-T mpeg4 tuner i s njim mozes
primat SAT HD programe i DVB-T mpeg4.Receiver ima i USB 2.0 port za PVR(snimanje na externi HDD), a negdje
sam procitao da ima i emulator(otvara kodirane sat programe, no o tome necemo na forumu).Kosta 399 eura,
Jedino sto ga nema u HR, vec bi po njega trebao u Maribor(mogu ti dati link na PM).S ovim receiverom rijesis i SAT HD i DVB-T mpeg4 HD.
Jedan detalj sto se tice Croatel mpeg4 DVB-T signala, jedino Discovery HD ima punu HD rezoluciju(1920x1080), HRT HD test ne racunam jer tamo ide promo sadrzaj.
Sve u svemu, DVB-T mpeg4 receiveri nisu jeftini.Jedino jos mozes vidjet da to realiziras preko neke PC hybridne TV kartice.

Hvala ti puno za odgovore do sada kao prvo, ali me najviše zanima sada baš taj Croatel, tek toliko da vidim kako to izgleda ako ništa više. Znači, ne gine mi taj reciver dodatni... :/

A ako nije bed, volio bi taj link u PM
Night Falcon je offline   Reply With Quote