Citiraj:
Autor Fazer_os
1) Monitor mi nije najvažnija komponenta, ne znam po čemu si to zaključio. Ne bavim se grafičkim poslom već mi je trebao jedan za svakodnevno ugodan rad u windowsima, gledanje filmova, poneku igru itd..Tolike novca sam dao jedino iz razloga da budem miran par godina. Rekao sam da mi nije bio problem izdvojit još 400 a ne 1000 što je skoro troduplo više. Htio sam baš 22" wide, 20" mi se čini premal.
2) Sve je to u redu, i neka zdrava logika govori da bi DVI trebao imati bolju sliku al to u ovome slučaju nije istina. Ako odeš u Ve-Mil ili budeš imao priliku negdje usporedit kvalitetu prikaza ovog LGija i BW Samsunga, te i dalje budeš tvrdio svoje ok. Smeta mi samo kad neko pljuje po nečemu što nije ni probao tj. vidio.
|
bavio se ti ili ne "grafickim poslom" monitor bi ti trebao biti najvaznija komponenta....ako si dao tolike novce za druge komponente a uzeo najjeftiniji 22" wide onda si ipak stedio na monitoru....mogao si uzet i takav monitor "da budes miran par godina".....onaj tko daje tolko love za komp (10tkn) ne spada u kategoriju "svakodnevno ugodan rad u windowsima, gledanje filmova i poneku igru"...mogao si onda uzet komp za 6 soma kuna ili cak manje...troduplo ne postoji u nasem rjecniku...to bi bilo 3 x po duplo = 6 puta...btw, za 2300 kn si mogao uzeti neusporedivo bolji samsung 223bw (bolji od 22" modela od 3 soma kuna)....i da, skoro zaboravih....taj tvoj LG nije 22" vec 21,6".....
i kao sto Gilbert rece, ti monitori u ducanu nisu kalibrirani, spojeni su cesto svakojako, gledas ih pod jakim neonskim svjetlom itd.....kolko para tolko muzike...