View Single Post
Staro 24.09.2007., 21:03   #24
gnomisa
Registered User
Moj komp

gnomisa's Avatar

Datum registracije: Feb 2003
Citiraj:
Autor Fazer_os Pregled postova
1) Monitor mi nije najvažnija komponenta, ne znam po čemu si to zaključio. Ne bavim se grafičkim poslom već mi je trebao jedan za svakodnevno ugodan rad u windowsima, gledanje filmova, poneku igru itd..Tolike novca sam dao jedino iz razloga da budem miran par godina. Rekao sam da mi nije bio problem izdvojit još 400 a ne 1000 što je skoro troduplo više. Htio sam baš 22" wide, 20" mi se čini premal.
2) Sve je to u redu, i neka zdrava logika govori da bi DVI trebao imati bolju sliku al to u ovome slučaju nije istina. Ako odeš u Ve-Mil ili budeš imao priliku negdje usporedit kvalitetu prikaza ovog LGija i BW Samsunga, te i dalje budeš tvrdio svoje ok. Smeta mi samo kad neko pljuje po nečemu što nije ni probao tj. vidio.
bavio se ti ili ne "grafickim poslom" monitor bi ti trebao biti najvaznija komponenta....ako si dao tolike novce za druge komponente a uzeo najjeftiniji 22" wide onda si ipak stedio na monitoru....mogao si uzet i takav monitor "da budes miran par godina".....onaj tko daje tolko love za komp (10tkn) ne spada u kategoriju "svakodnevno ugodan rad u windowsima, gledanje filmova i poneku igru"...mogao si onda uzet komp za 6 soma kuna ili cak manje...troduplo ne postoji u nasem rjecniku...to bi bilo 3 x po duplo = 6 puta...btw, za 2300 kn si mogao uzeti neusporedivo bolji samsung 223bw (bolji od 22" modela od 3 soma kuna)....i da, skoro zaboravih....taj tvoj LG nije 22" vec 21,6".....

i kao sto Gilbert rece, ti monitori u ducanu nisu kalibrirani, spojeni su cesto svakojako, gledas ih pod jakim neonskim svjetlom itd.....kolko para tolko muzike...
gnomisa je offline   Reply With Quote