Citiraj:
Autor Neo-ST
Ako će tako zahtjevan biti Crysis, šta onda reć za Far Cry 2 koji dolazi slijedeće godine, a u odnosu na kojeg Crysis izgleda kao neka loša uvertira? 
|
onaj 10 min. demo FC2 sto je pusten, se vrtio na gotovo identichnoj kanti kao sto je ova tvoja 'pilica' (8800gtx SLI) sto su ubisoftichi otvoreno priznali, za razliku od crytekovaca koji se skamene cim im neki novinar postavi neugodno pitanje, 'na cemu se trenutno vrti'?!
ovo za FC2 i nije tako ni loshe s obzirom koliko je napredna igra, i da se solidno (25-40fps) vrtila u 1920 X 1200 rez. i na max. postavkama (dx9) te da imaju jos pola god. da ju uglancaju.
Stoga mislim da nema razloga za zabrinutost..
sto se pak krize tiche..
http://www.youtube.com/watch?v=-CD-mJMB7Lw bacite oculus na ovaj filmich, gdje pokushavaju silovat igru sa procom 'buducnosti' cetveroglavi penryn 3.2 GHz i opet ne uspjeva 'poletjeti' preko 40 fps (moja procjena). Ako se iz kontexta izvuche par subverzija, evidentno je da i sam turak Yerli sa neugodom ustvrdzuje kako bi 'mogla' radit' i bolje, ali on je 'razmazen'

i cijelo vrijeme muti vodu s tim kako je zamishljena da bude 'dugovjechna' ; u prijevodu - moci ce se normalno igrati za godinu, dvije..
eh bas sam se ufur'o u ovaj totalni skepticizam