View Single Post
Staro 23.09.2007., 22:04   #13
joga bonito
Premium
Moj komp

joga bonito's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Seba78 Pregled postova
Na te tri/cetiri crtice cuje se sve normalno, dakle onako cisto pristojno da po noci nikom izvan sobe ne smeta.

A sad nekuzim...
Poslije te tri/cetiri crtice imas jos sedamnaest crtica pa ako oces da udara pojacaj to.
I zasto bi bas treba na skoro pa minimumu (tri crtice) toliko udarati?

Uostalom skini sa http://tinyurl.com/2c8cvt samo THX Ultimate Subwoofer Test.mp3 pojacaj do 6-7 crtica, sjedni do suba, i ako te zaboli glava znaci da je sve u redu, ako ne, znaci da imas problema sa sluhom.
a pojacam na 10 crtica u sobi toliko dere da je glasno sve se vani cuje heh zato a na 4-5 crtica je dovoljno glasno i trebo bi bass derat tako je meni bar na geniusima dere super na takvoj glasnoci a ovdje moras odvrnut do pola i nemozes u sobi biti koliko je glasno i onda tek bass pocinje kako treba!

Hval ana savjetima probat cu jos nekako mozda to mora tako bas cu probat vidjet po jacini i glasnoci kako se ponasa ali ako imate jos nekih ideja slobodno pisite!

Jel bi dobio sta na kvaliteti zvuka ili bassu da si uzmem neku X-Fi karticu??
i da zanima me sad imam spojeno normalno na one cinceve jel tako ok ili je bolje optički ili coax ili nekako?i kako slusate mjuzu u kojem efektu najbolje ja slusam u 6 ch
joga bonito je offline   Reply With Quote