Bojim se da bude Crysis banana što se tiće optimizacije PC konfiguracije slično ko i Colin Dirt ako ne i gore, zato ja osobno odustajem od kupovanja skupog hardwera i nonstop nadograđivanje svakih 6mj. jer te igre kakve danas rade po meni nevrijede niš lijepa grafika, a igrivost nikakva, mislim kad svaki čovjek koji malo bolje razmisli onda fakat vidi da je to bacanje pare u vjetar na komponenete koje su markentiški preuveličavane da su njihovi novi hardweri najbolji, najjači bla bla...
Mislim i meni je lijepo nadograđivati i nabrijavati PC itd. al ono čemu takve komponente kupovati kad rade takve igre da baš ono imaš osjećaj kao da te doslovno prisiljavaju ako oćeš njihovu igru pokrenuti tj. moraš kupiti noviji i jačiji hardwer svaki 6mj. kako bi kao prvo mogo ju uopće pokrenuti, a kao drugo pokreniti bez štekanja i trzanja, mislim ono jednostavnije mi je kupiti PS3 ili Xbox 360 pa sam miran slijedećih 5-6 god što se tiće mutave i nepotrebne nadogradnje, puno živaca i novaca uštediš kad kupiš konzolu za igre, dok PC svi više manje ga imaju i mogu njime programirati u C++..., surfati netom itd..