Tema: Crysis
View Single Post
Staro 23.09.2007., 18:06   #200
matija84
Premium
Moj komp

matija84's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
MIN: 14 AVG: 22 MAX: 40) - što vam govori da je dosta bugovita (nadamo se da je samo bug u pitanju... ) Anti-aliasing još ne radi kako treba a bogme niti DX10 odnosno kojeg uopće i nema...što znači da NE možete rušiti stabla/drveće, NE možete rušiti zgrade, voda NIJE onakva kakova je bila na trailerima (onakva "3D" sa onim valovima itd.) i tako dalje i tako dalje.... Sama BETA je za sada samo Multi-Player što nas dovodi do pingova koji su poveći (samo par servera u .co.uk i .de ima ping ispod 100) ostali preko bare idu do >340 (1Mbit ADSL - T-com)

ovo su neke najosnovnije činjenice koje nas dovode do toga da su s pravom odgodili DEMO....jer tko bi ju normalno (50 FPS-a) i igrao?!

p.s. ako je tko voljan SS-ova neka me PM-a
Treba gledati da je to mp beta, jer sam čitao da mp u dx9 modu nema one fancy gluposti kao rušenja drva itd... Naravno u singleplayeru u dx9 ima svu fiziku, osim dx10 pikanterija.

Nevjerujem da bu samo tako uprskali takav naslov, nežele se pokopati

Trebamo čekati i nadati se najboljem-->
Citiraj:
Autor zahpic Pregled postova
Mali "review"

dakle, kupio sam mjesečnu pretplatu na www.fileplanet.com i dobio/kupio (~45kn) cd-ključ te i samu igru/client Crysis (btw. "drugog" načina nema da se dokopate istoga ) - te uz to možete skinuti i druge neke demo/beta igre dostupne samo pretplatnicima. no da krenem na temu - najprije bih upozorio vlasnike koji NEmaju 8800GTS/GTX seriju neka još ne "kupuju" ovu BETA verziju jer je dosta zahtjevna odnosno bugovita (moja konfiguracija & najnoviji BETA driveri - Vista x64, DX9, 1280x1024, 8xAA, All High --> MIN: 14 AVG: 22 MAX: 40) - što vam govori da je dosta bugovita (nadamo se da je samo bug u pitanju... ) Anti-aliasing još ne radi kako treba a bogme niti DX10 odnosno kojeg uopće i nema...što znači da NE možete rušiti stabla/drveće, NE možete rušiti zgrade, voda NIJE onakva kakova je bila na trailerima (onakva "3D" sa onim valovima itd.) i tako dalje i tako dalje.... Sama BETA je za sada samo Multi-Player što nas dovodi do pingova koji su poveći (samo par servera u .co.uk i .de ima ping ispod 100) ostali preko bare idu do >340 (1Mbit ADSL - T-com)

ovo su neke najosnovnije činjenice koje nas dovode do toga da su s pravom odgodili DEMO....jer tko bi ju normalno (50 FPS-a) i igrao?!

p.s. ako je tko voljan SS-ova neka me PM-a
Treba gledati da je to mp beta, jer sam čitao da mp u dx9 modu nema one fancy gluposti kao rušenja drva itd... Naravno u singleplayeru u dx9 ima svu fiziku, osim dx10 pikanterija.

Nevjerujem da bu samo tako uprskali takav naslov, nežele se pokopati

Trebamo čekati i nadati se najboljem
matija84 je offline   Reply With Quote