View Single Post
Staro 23.09.2007., 16:17   #1
raf
šlap
Moj komp

raf's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Angry Kafici - buka i rad van radnog vremena - sto ciniti

U zgradi kojoj zivim ima kafic koji me u zadnje vrijeme toliko zivcira da sam u cetvrtak navecer i jucer zvao policiju.
Na vratima kafica pise da radi do 23h. U cetvrtak je radio i do 1h ujutro i vjerojatno bi i duze da nisam zvao policiju. Policajci dosli u roku od 5 min i buka prestala odmah. Sve pet. Znao sam da su ih smo usmeno opomenuli, ali sam mislio da je to dovoljno.

Onda su jucer opet radili duze pa sam ponovo zvao policiju oko 1 h da bi buka prestala na 10 min. Vjerojatno dok policija nije otisla. Onda sam ponovo zvao u 2 h jer su bili jos glasniji. I to su pustali alku vuicu. Onda su policajci dosli i ovaj put ostali 20 min dok se kafic nije zatvorio i ljudi razisli.

E sad mene zanima sta ja mogu uciniti da plate neku kaznu ili da ih zatvore na neko vrijeme kako bi konacno naucili pouku u tom kaficu? Jer ocito se neobaziru na policiju, niti im ovi pisu nekakve prijave. Dakle kome se treba obratiti jer ne samo da dizu buku neko rade debelo van radnog vremena. Ebiga moram se naspavati imam ispit sljedeci tjedan i visi mi godina, i ovo je zadnje sto mi treba...
raf je offline   Reply With Quote