Citiraj:
Autor Željac
isto tako je bilo i kod mene....
jos nam je zadnju vecer bio cro party (kao... pustili 3 pjesme s tim da su bile obrade kao techno...) i tu smo bili kao zombiji...

|
A kad ste to bili, jel ove godine? Bio je neki Cro Party u Karlovy Lazne (hrvatski DJ) ali tu večer sam ja ostao spavat u sobi jer sam bio za k....
Inače ispred tog kluba je sigurno bilo 85% Hrvata a unutra čuješ pjesme tipa Srce Vatreno, Malo nas je al nas ima. DJ je zaustavljo muziku na 10-15 minuta jer nije bilo smisla da pušta muziku kad su je naši nadglasavali. Kad se sjetim da smo probali nekim dvjema ženskama Britankama dat, baš dat kartu za upad (kupljene unapred a neki ostali u hotelu, a nismo mogli (pre)prodat), neće one i neće, a ful prostojni smo bili. A mi rekli dobro, šta sad, na kraju nisu ni ušle. A one konobarice unutra, a tip for me, tip for me

i neki ludi taksist koji nas je vozio u hotel, 160 KM/h kroz grad on pere i boli ga kifla.
Inače bilo kud da išao, to će ti bit tako jednom za cijeli život, teško da ćeš to ponovit više. Ja sam mislio i ne ić na maturalac, sad mi je drago što su me starci nagovorili da ipak idem.