View Single Post
Staro 22.09.2007., 00:22   #26
Cali
H2TB
Moj komp

Cali's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor tutix Pregled postova
Gle fakeru, ukucaj u Google Coolermaster eXtreme 430W pa pogledaj koje su prve tri slike. To što u tvojoj firmi prodaju reviziju iz 1997. ja nisam kriv.
ok, na tvoje "konstruktivne" postove više neću niti obraćat pažnju, jer se vidi koliko si pametan. ali kako si rekao, nisi ti kriv, majka priroda čini svoje...

još jednom da naglasim: nisam napao wolverinea, već je on mene napao, te je napisao da pišem gluposti, a činjenice koje sam napisao stoje. isto tako sam napisao da wolverine zna znanje, ali u ovom konkretnom primjeru nije u pravu jer postoje 2 verzije extreme power napajanja, od kojih je ona sa 8cm coolerom jako glasna. isto tako, ta verzija prevladava na hr tržištu u 2007. godini, a ne 1997, što bi tutix znao da ima pojma o ičemu, osim uvlačenju "facama" na ovom forumu.

nije mi poanta prepucavanje, već pomoći ljudima, a to što neki grade svoj ego napadanjem drugih je njihov problem (tutix ring a bell?)

eto, ako sam nešto krivo rekao, dokažite mi suprotno činjenicama, a ne vrijeđanjem i idiotskim izjavama.

hvala.
Cali je offline   Reply With Quote