Citiraj:
Autor tutix
Gle fakeru, ukucaj u Google Coolermaster eXtreme 430W pa pogledaj koje su prve tri slike. To što u tvojoj firmi prodaju reviziju iz 1997. ja nisam kriv.
|
ok, na tvoje "konstruktivne" postove više neću niti obraćat pažnju, jer se vidi koliko si pametan. ali kako si rekao, nisi ti kriv, majka priroda čini svoje...
još jednom da naglasim: nisam napao wolverinea, već je on mene napao, te je napisao da pišem gluposti, a činjenice koje sam napisao stoje. isto tako sam napisao da wolverine zna znanje, ali u ovom konkretnom primjeru nije u pravu jer postoje 2 verzije extreme power napajanja, od kojih je ona sa 8cm coolerom jako glasna. isto tako, ta verzija prevladava na hr tržištu u 2007. godini, a ne 1997, što bi tutix znao da ima pojma o ičemu, osim uvlačenju "facama" na ovom forumu.
nije mi poanta prepucavanje, već pomoći ljudima, a to što neki grade svoj ego napadanjem drugih je njihov problem (tutix ring a bell?)
eto, ako sam nešto krivo rekao, dokažite mi suprotno činjenicama, a ne vrijeđanjem i idiotskim izjavama.
hvala.