View Single Post
Staro 21.09.2007., 21:45   #35
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Kad smo već kod nedopuštenih supstanci i usluga. Dva frenda i ja sjedimo u Pragu kod trga gdje je ona crkva sa onim satom i onim likovima šta izlaze van svaki sat. Vidiš neki lik samo prolazi "Haš, marihuana", mi ga onak pogledamo onak kao ne kužimo i ode (ali činio se kao neki undercover, možda griješim). Za 5 min neka ženska onak prilično zgodna u prolazu kaže nešt tipa: "Škmrlljdlj", brijem da je nudila svoje usluga. Onda nam je tamo još neki lik usred bijela dana nudio kao nešt strip club sa "posebnim uslugama" na engleskom, frend mu se zdere u facu na hrvatskom: "Mrš perverznjačino jedna, na šta ti ja ličim, mogu si ja sam nać žensku." . Lik se samo pokupio.

Inače smo imali s***an itinerar, oko 10-ak sati smo bili na nogama, onda dođeš u hotel na 1h vremena (brzo tuširanje, spremanje za van), večera i van do 3-4h ujutro. Rijetko tko je uspio izdržat lumpovanje tri dana. Npr. medicinari su bili 4 dana (od toga samo jednu večer u Berlinu), razgledavanja po 2-3h imali i ostatak slobodno. Mi smo bili jednu večer u Bratislavi (predobro bilo), tri večeri u Pragu (Karlovy Lazne većinom) i jednu u Budimpešti (prilično očajno za izlaske, OMV ftw ).
tutix je offline   Reply With Quote