ja sam prije nekoliko godina kod susjede vidio da su joj zapecatili tv - pecat je bio na onoj velikoj tipki na tvu za paljenje. Uglavnom nemozes ga korisiti. Uvijek sam se pitao sta nemogu staviti taj pecat straga na ulaz za antenu? Pa da makar mozes gledati DVD. Izgleda da se namjerno prave blesavi.
A sta ces, zakon je glup. Jer kako to da sam dok sam zivio sa sestrom i starcima imali 3 tv-a u kuci i placali jednu pretplatu, a sada za ista 3 tv-a moramo placati 3 pretplate?
A to je stari zakon koji kaze da mozes imati koliko tv/radio prijemnika oces dokle god spadaju u jedno kucanstvo, sada se u mom slucaju radi o 3 kucanstva pa treba i 3 pretplate. Sto je totalno bezveze.
Cak sam citao da bi trebao ako recimo imas 6 apartmana koje iznajmljujes moras placati 6 pretplata iako su svi ispod istog krova. Cudi me da jos nekazu da trebas svaki put kada ti gosti odu napraviti novu pretplatu za one koji dolaze sad.
Dakle 4 razlicitih gostiju, svaki po tjedan dana ostaje, svaki tjedan novo kucanstvo, dakle 4x pretplata za jedan apartman

. No toga se jos nisu sjetili