View Single Post
Staro 21.09.2007., 10:56   #38
gnomisa
Registered User
Moj komp

gnomisa's Avatar

Datum registracije: Feb 2003
Citiraj:
Autor Apocalypso™ Pregled postova
Vjerova ili ne vjerova 200 kuna mi nista ne znaci, posve irelevantan podatak :P Problem je u tome sta vise ne uzimam nis’ sta ima HP brand na sebi, toiliko losih iskustava ta sam ih posve eliminira, dvojba je bila Philis ili dell i na kraju je dell, 4:3. Mozda kad bi se mogla osmirglat ona dva slova na vrhu skrina al ovako no way :/ Eh da, speaking of matrix, S-IPS je uvjet kod narudzbe.

BTW: Nije za usporedbu, 23, 24” skrinovi su posve druga kategorija.

Teo
znaci totalno ces ignorirat cinjenicu da dell zna doci sa banding problemima i da HP ima puno kvalitetniji stalak? i to samo zato jer opcenito imas lose misljenje o HP-u? da se razumijemo, i ja imam lose misljenje o npr. nekim njihovim drugim komponentama...ali monitori su im odlicni...imamo na poslu HP monitore (stariji modeli 20ms i MVA matrica) i jako smo zadovoljni...a i ovaj 2065 ima vrhunsku matricu i u svim recenzijama (i u user review-ima) je top 20" klasik....kod narudzbe della sigurno neces reci da dajes uvjet za matricu jel ti mnogi prodavaci niti neznaju sto je to...morat ces zaviriti u secret meni... 20" klasik sam usporedio sa 23" wide zato da vidis kako su isti po visini (vidljiva slika) i da je relativno mala razlika u sirini...a kad se gledaju pixeli onda je razlika jos manja po sirini (5%) a po visini je 14%.....za 200kn dobijes cehinju...ili gigu rama
gnomisa je offline   Reply With Quote