Citiraj:
Autor Gabre
mene briga ako će to bit reza XYZxYXZ, nego opet nisi rekao po čemu je bila slika toliko "nebo i zemlja" u odnosu na plazmu?
a priče o rezama ostavi na stranu.  iako, iskreno ja ne kužim što želiš reć sa ovim da će bolje izgledat nativne na ne nativnom.. ili obrnuto... bitna je kvaliteta panela a ne nejgova reza...
|
Najlakse mi je to opisati kao jump sa Xboxa na X360. Puno vise detalja je bilo vidljivo, boje su bile zivlje, no najvise razlike je (ocekivano) donijela veca rezolucija panela, zbog koje nije bilo interpolacije ili downscalinga. Frend nabavio Bioshock, pa smo ga jucer malo zavrtili, i ako zanemarim retardirani x360 kontroler nasuprot key & mouseu, u usporedbi sa PC verzijom na 22" widescreenu, ovo je bilo skoro religijsko i tantricko iskustvo.
Otprilike usporedivo gledanju Matrixa iz 10. reda Cinestara, te na 72cm CRTu s kauca u dnevnoj sobi.
S obzirom da skoro svi LCD TVi imaju S-IPS panele, oni bolji i Wide Gamut CCFL-e i motion kompenzatore, crna boja je bila besprijekorna, kontrast toliki da je postao non-factor, boje vrlo zive i atraktivne, a kretnje savrsene bez ikakvih tragova ghostinga ili RTC-gresaka.
Citiraj:
ajde da ne otvaram novu temu...
da vas tu pitam da li je moguce do 7k kn dobiti ekran(znaci ili plazma ili LCD) koji bi mogao raditi sa KOMPOM i za gledanje DVD-a("obicna tv" na tom ekranu me ne interesira)
hvala
p.s. velicine od 32" do 37" jer ostalo mi je preveliko(eventalno 40")
|
@ Micek - naravno da je moguce, npr. Sonyjeve S2500, P2500 ili pogotovo V2500 serije, te Samsungove S86 i R86/87 serije, s rezom 1366x768, su savrsene za gejmanje i rad sa cca. 1.5-2m udaljenosti. Sve od reda jeftinije od 7kn,
OVDJE.