View Single Post
Staro 21.09.2007., 04:16   #9
McG
-------

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor Catalyst Group Pregled postova
Koje napajanje uz to?
Corsair VX-450W, Corsair HX-520W ili Corsair HX-620W, ali to je već pretjerivanje kad su ova dva prije navedena u stanju pogoniti brutalnu kombinaciju komponenti, coolera, diskova krcatim UHQ materijalom Aline Vacariu i sličnim veseljem.

Citiraj:
btw. naisao sam i na one thermaltake kucista... isto ok, samo su mi mozda malo prekicasta i preskupa.
Ako su prekićasta i preskupa (a jesu), onda baš i nisu OK. Samo ti kupi preporučeni Antec, a Thermaltake pusti vandalima na veselje.

Citiraj:
Inace, da li se isplati uzimati vodeno hladjenje ili ne? Ne mislim klokati nista, ali me muci to da ova hrpa ventilatora u npr. p182 nece zujati previse... ?
Pošto ne (a i da) misliš clockati, nema potrebe da bacaš novce na kojekakva gotova vodena hlađenja sa stranica raznih kataloga. U slučaju da ti vodeno baš treba, tj. da hoćeš takav način hlađenja pošto-poto, onda ti je najbolje preupitati nekog od forumaša (koji zna kaj valja) da ti preporuči koje komponente trebaš i di ih kupiti.

Kaj se tiče ventilatora u Antecu, ako te količina i buka istih zabrinjava, fino ih sve "pobacaš" van, nakon kaj se uvjeriš da im tišina nije vrlina. Prodaš ih, a novce potrošiš na neki od omiljenih ti poroka. Kupiš nekolicinu kvalitetnijih i tiših (preporuka imaš diljem foruma) ventilatora, koji te budu sigurno koštali višestruko manje nego bi-ne-bi vodena hlađenja. Složiš ih u kućište tak da adekavatno hlade sve komponente i nemaš brige.
McG je offline   Reply With Quote