View Single Post
Staro 20.09.2007., 21:44   #334
thedman
User Registered
Moj komp

thedman's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor ojpi Pregled postova
Ja ima zamjeram što su nas derali ko ovce dok nije bilo konkurencije. To nisu bile visoke cijene, nego bezobrazno visoke cijene. Da ne govorim o tome kad su pričali da je flat model neisplativ i da to ne može opstati kad model naplate. Neki to zaboravljaju, ali ja ne. Zato ih ni ne mogu smisliti, i ne bi se vratio na njih više ni da nude flat za bagatelu. Ali nema smisla da se dalje prepiremo. Dobro da ih je konkurencija stisla pa da rade nešt da zadrže korisnike pa ćemo svi imati super jeftin adsl. Čak sad ni t-com nije daleko od toga, samo da još ponude tih 2mbita flat za nekih 150kn umjesto 219 i svi će bit zadovoljni.
a daj mi molim te objasni da si ti imao firmu koja ima monopol na tržištu ti bi kao
dao adsl za 1 kunu a nemaš konkurencije!?!?!!?! ni malo i još si pod nadzorom države?
kojoj naravno uvijek treba što više i više novaca
daj nemoj pričat gluposti, radili su ono kaj bi i svi drugi radili da su bili u njihovoj poziciji
i zar ti nikad nije palo na pamet da oni i dalje drže nekih aj recimo karikirano 70% tržišta
i sad zamisli kad bi oni koji imaju toliko korisnika još spustili cijene a TO NARAVNO MOGU
misliš li da bi bilo više uopće ikakve konkurencije na tržištu????