View Single Post
Staro 20.09.2007., 15:38   #23
Zmalamuth
Inquisitor DeathWatch
Moj komp

Zmalamuth's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
jucer sam "nabavio" igru i mogu reci da je odlicna.
Definitivno osvjezenje u RTS-u.
Bojao sam se da ce ici slow motion na mojoj konfi, najvise zbog proca ali na mid detaljima i ugasenim shadows ide na konstantnih 40FPS.
Cak i sa 100+ jedinica na ekranu i hrpom eksplozija na ekranu(artiljerija/napalm/tank buster......) nije doslo do usporenja.
Jedino koliko sam citao na forumu ljudi koji imaju samo 1gb rama imaju gadnih problema sa performansama makar im je ostatk sustava jaci od mojega.

DObar je balance izmedju razlicitih jedinica + special abilities kod jedinica poput raketa ili smoke screena koji mi je nekoliko puta spasio zivot kad su uletili rusi sa hind-ovima.

Air dropanje unita uslijed bitke, kad su me rusi skoro zgazili, dojde airdrop 2xabrams + 3 bradley i 30sekundi kasnije od rusa su ostale samo izgorene olupine.

A jedna misija u kojoj uletava bojni brod klase iowa i spasava situaciju tako da player odreduje ciljeve za svaki od 3 turreta sa 3x16 inch topovima je definitivno raj za oci.

Svakom ljubitelju RTS-a obavezna preoporuka.

i7 4770K cooled by Noctua NH-D14
Asus Sabertooth Z87
Corsair Vengeance Pro 2x8Gb 1866Mhz
EVGA GTX 1080 - 8gb -FTW GAMING
Logitech G500 & G510 Keyboard
OCZ Vertex4 256gb/Samsung SSD 850 Evo 500G /640Gb WD Black/2TB WD Black/3x2TB WD in sharkoon docking station
LG GH22
Corsair HX620W
Corsair Carbide 678c
Arctic Bionix F140mm x3
Phillips Brilliance 240PW - 24'''
Zmalamuth je offline   Reply With Quote