HAHAHAHHAHAHAHHAHAA... ova je dobra...
Ovako, to sto si stavio trail verziju Ghosta 7 i nije neki bed. Bed je ako si ga isao "registrirati", da se tako izrazim. Nego, sto si ti radio s tim Ghostom?
Zasto se nisi mogao ulogirati u Win2000? Kao prvo, imao si NTFS particiju (sto ce to ljudima doma na privatnom kompu, nikada necu shvatiti), a ona raspoznaje korisnike po grupama. Grupa s potpunim ovlastima ja Administratorska grupa, dok sve ostale grupe korisnika imaju ista prava. Ocito si sebi napravio dodatnog usera (tako i treba) i vjerovatno mu nisi mjenjao kojoj grupu korisnika pripada, pa je tako ostao na User grupi. Dakle, vratimo se na tvoj problem, zasto se nisi mogao ulogirati na Win200. Ako se User grupi onemoguchi pravo pristupa na razini particije, tada se ti korisnici niti nemogu ulogirati. Kako se to dogodilo? Ili si se igrao s tim postavkama, ili si nesto previse dozvolio Ghostu 7.0 ili je sam Ghost 7.0 napravio tu promjenu (ovo zadnje mi je nekako tesko za povjerovati, ali nikada se nezna).
Uglavnom, nisi trebao formatirati particiju da bi rijesio problem, vec si samo trebao uci kao Administrator i promijeniti prava na razini particije.
Nego, nesto sam se sjetio, ti si instalirao Ghost 7.0 kao obican korisnik? Kako ti je to samo uspijelo, naime, da bi instalirao neki takav ozbiljan software, trebas imati administratorska prava. Ajde, odgovori mi, jer me to stvarno zanima. I jos me zanima kako si pokusavao "iskljucit zabranu pristupa", sto si tocno radio?