Citiraj:
Autor Mar
@Striček - ajde nabaci neki review kad dobiješ TrackIR.
Iako mi se čini da to baš ne funkcionira najbolje ako je sensitivity velik tako da glavu ne moraš pomicati puno kako bi maknuo pogled, svaki manji pomak glave će uzrokovati da ti se promjeni pogled i to vrlo lako može omesti u vožnji/letu.
|
koje ti gluposti pricas i to sve sama nagadjanja i naklapanja....ja sam vidis imao prilike isprobati trackir i to onu losiju staru verziju 2....sve radi savrseno, pogotovo kad namjestis sve i kad se naviknes....i vec sam napisao gore (da si pazljivo citao vidio bi) da se osjetljivost moze progresivno namjestiti....dakle, npr. da je veca osjetljivost na pokrete glavom kada prodjes odredjeni stupanj (npr. kod ciljanja u sredini stavis manju osjetljvost a sto vise okreces glavu vecu, da stignes brzo pogledati iza sebe).....na sve skupa se brzo naviknes i nakon toga vise nikad neces nazad na sugavi hat....zvizni trackir na youtube pa ce ti sve bit jasnije...ne kuzim zasto svi briju da moras pogledat u burek koji ti stoji pokraj monitora da bi u igri pomaknuo glavu za pol metra....