Tema: TrackIR
View Single Post
Staro 19.09.2007., 15:21   #17
gnomisa
Registered User
Moj komp

gnomisa's Avatar

Datum registracije: Feb 2003
Citiraj:
Autor Striček Pregled postova
Nažalost još ne posjedujem tu stvarčicu no naručit ću idući mjesec.
Još da mi je Siatekov X52 pro....
Vidio sam prezentaciju trackir na Lock on Black sharku...6DOF...savršeno!
ne bih isao na taj saitek....isto sranje kao i x52 vulgaris..vjeruj mi to je moj fah...pogledaj na sturmovikovom forumu sto kazu za njega...dosta je lsoe kvalitete i cesto crkavaju..saitekovi forumi su puni nezadovoljnij vlasnika...takodjer non pro verzija ima prelagani otpor opruge a obe verzije su dosta neprecizne sto su pokazali i testovi (www.saitek.ru) ...ironije radi Saitek Aviator koji kosta 300 kn je puno precizniji ali nema HOTAS i dolazi sa nesto manje kvalitetnom plastikom..i jako je lagan...najbolji HOTAS stick je CH fighterstick koji u austriji u mediamarktu kosta soma kuna + throttle soma kuna..al to je cijena velike preciznosti i odlicne kvalitete koja traje godinama...inace dan danas je najbolji stick stari Microsoft Sidewinder pro koji ima motore za progresivni otpor okretanju palice i jako je kvalitetan..hardcore simmeri ih masovno kupuju polovne preko ebaya u dobrom stanju
ja sam Aviatora zakeljio na jednu staklenu podlogu pa nema problema sa pomicanjem a nabavit cu si polovan x45 throttle + novi trackir 4 pro....treba uzet i pedale pa si kompletan...najbolje su saitekove i kostaju oko 900 kn u algoritmu...
gnomisa je offline   Reply With Quote