Citiraj:
Autor Striček
Nažalost još ne posjedujem tu stvarčicu no naručit ću idući mjesec.
Još da mi je Siatekov X52 pro....
Vidio sam prezentaciju trackir na Lock on Black sharku...6DOF...savršeno!
|
ne bih isao na taj saitek....isto sranje kao i x52 vulgaris..vjeruj mi to je moj fah...pogledaj na sturmovikovom forumu sto kazu za njega...dosta je lsoe kvalitete i cesto crkavaju..saitekovi forumi su puni nezadovoljnij vlasnika...takodjer non pro verzija ima prelagani otpor opruge a obe verzije su dosta neprecizne sto su pokazali i testovi (
www.saitek.ru) ...ironije radi Saitek Aviator koji kosta 300 kn je puno precizniji ali nema HOTAS i dolazi sa nesto manje kvalitetnom plastikom..i jako je lagan...najbolji HOTAS stick je CH fighterstick koji u austriji u mediamarktu kosta soma kuna + throttle soma kuna..al to je cijena velike preciznosti i odlicne kvalitete koja traje godinama...inace dan danas je najbolji stick stari Microsoft Sidewinder pro koji ima motore za progresivni otpor okretanju palice i jako je kvalitetan..hardcore simmeri ih masovno kupuju polovne preko ebaya u dobrom stanju

ja sam Aviatora zakeljio na jednu staklenu podlogu pa nema problema sa pomicanjem a nabavit cu si polovan x45 throttle + novi trackir 4 pro....treba uzet i pedale pa si kompletan...najbolje su saitekove i kostaju oko 900 kn u algoritmu...